Over WEBO Heftrucks

We schrijven begin jaren '50. Nederland is letterlijk een land in opbouw en mensen doen hun uiterste best om de enorme schade van de tweede wereldoorlog te herstellen. Onder impuls van de wederopbouw stijgt ook de behoefte aan betrouwbare transportmiddelen. Dat geldt niet alleen voor het vervoer van goederen tussen verschillende locaties, maar ook voor het interne transport. Het in maart 1949 opgerichte WEBO heftrucks, oorspronkelijk bekend als producent van kruiwagens, transportbanden en bovenloopkranen, speelt daar slim op in en bouwt al snel een reputatie op als een betrouwbare heftruckleverancier.

Hoewel de wereld de afgelopen zeventig jaar natuurlijk een totaal ander aanzien heeft gekregen, is WEBO Heftrucks nog steeds die betrouwbare interne transportpartner. Vanuit ons moderne bedrijfspand in het Brabantse Waalwijk, zetten wij alles op alles om onze vele opdrachtgevers optimaal te bedienen, waarbij ontzorgen een kernwaarde is. Van 'standaard' heftrucks tot gespecialiseerd explosiebeveiligd materieel, en van (meerweg) reachtrucks tot integrale magazijninrichtingen, inclusief alle stellingen: WEBO Heftrucks heeft zich ontwikkeld tot een 'one stop shop' op intern transportgebied.

Dat wij echte maatwerkoplossingen bieden, blijkt niet alleen uit de breedte van ons assortiment, waartoe ook een volledige lijn van schrob-, zuig- en veegmachines behoort. Ook het landelijk dekkende servicenetwerk - WEBO Heftrucks beschikt over tien servicestations op strategische locaties - betekent dat wij snel en adequaat op klantwensen kunnen inspelen.
Bovendien denken wij graag met u mee. Is het kostenefficiënt om zelf transportmiddelen aan te schaffen? Of is het huren van onze machines een betere optie? Samen met u brengen we de kansen en knelpunten helder in kaart, zodat integrale oplossingen mogelijk worden. Want één ding is in al die jaren niet veranderd: onze medewerkers zijn pas tevreden als uw interne transport optimaal op orde is!

Graag willen wij al onze opdrachtgevers, leveranciers én medewerkers bedanken voor hun bijdrage aan het succes van onze zeven decennia jonge organisatie!

Webo Heftrucks B.V.

Voor vragen kunt u altijd met ons bellen. wij helpen u graag

Standaardaanbod Verhuur EEX Veeg- en schrobmachines Magazijnstellingen Occassions Voorzetapparaten