U bespaart geld wanneer u uw werk zonder vertraging kunt uitvoeren. Slimme voorzetapparatuur voor heftrucks zorgt ervoor dat u niet meer van uw stoel hoeft om lading te verplaatsen. WEBO biedt een breed scala aan voorzetapparatuur.

Side-Shift

Een side-shift is een voorzetapparaat voor heftrucks, waarmee de vorken naar links en naar rechts kunnen bewegen, zonder dat de afstand tussen de vorken veranderd. Dit is vooral handig wanneer u veel pallets moet wegzetten in bijvoorbeeld een magazijnstelling.

Vorkversteller

Met een vorkversteller kan de afstand tussen de vorken groter en kleiner gemaakt worden. Vooral wanneer u meerdere formaten pallets heeft, is een automatische verstelling van de vorken handig. Een vorkversteller wordt ook vaak in combinatie met een side-shift gebruikt.

Kantelaar Kistenkantelaar

Moet u vaak de inhoud van kisten of bakken lossen in een vrachtwagen of op een grote berg storten? Dan is een kantelaar, ook wel kistenkantelaar genoemd, het ideale voorzetapparaat voor u! Zelfs de afstand tussen de vorken kan nog automatisch versteld worden.

Klem

Voor een klem aan een heftruck zijn meerdere toepassingsmogelijkheden. Zo kan deze gebruikt worden om balen papier of hooi mee te verplaatsen. Eigenlijk alles dat de klemkracht kan verdragen, kan verplaatst worden met een heftruckklem.

Multi-pallet vorken

Door meerdere pallets gelijktijdig te kunnen verplaatsen behaalt u tijdswinst. En tijdswinst zorgt weer voor kostenbesparing, klinkt goed toch? Met de Multi-pallet vorken kunt u 2 pallets gelijktijdig meenemen om bijvoorbeeld in een vrachtwagen te laden.

Uitschuifbare vorken

Hydraulisch uitschuifbare vorken zijn handig wanneer u soms langere lading heeft, maar niet altijd. Ook wanneer u bijvoorbeeld bij het laden van een vrachtwagen de lading verder in de laadbak wilt zetten, zijn uitschuifbare vorken nuttig.

Vatenklem voor opname van vaten

Leverbaar voor opname van 1-2 vaten of 2-4 vaten met als optie 360-graden eindeloos roteren voor bijvoorbeeld het legen van vaten. Vaak gebruikt in de chemische, voedsel en olie industrie. Optioneel leverbaar met vooraf instelbare klemdrukken om schade aan vaten te voorkomen.

Standaardaanbod Verhuur EEX Veeg- en schrobmachines Magazijnstellingen Occassions Voorzetapparaten